Spackspuiten
Met spackspuiten worden eerst kleine oneffenheden weggewerkt waardoor er een witte ondergrond ontstaat. U kunt kiezen uit fijn, middel en grof spackwerk. Tevens kunt u ook een kleur uitkiezen waarmee uw wanden of plafonds bewerkt worden. Spackspuiten is een gemakkelijke en voordelige manier om uw wanden op een prachtige manier te bewerken.  

Verfspuiten
Verfspuiten kan alleen wanneer het te bewerken oppervlakte perfect afgewerkt is. Verfspuiten zorgt voor een mooi en glad resultaat, waarbij rolstrepen en andere structuren verleden tijd zijn.  Alle niet te verven delen worden afgeplakt. U kunt uit elke willekeurige kleur verf kiezen, waardoor het gewenste resultaat behaald wordt. U kunt daarbij ook kiezen voor een afwasbare verf, waardoor u geen last meer heeft van vieze en onhandelbare plekken op uw muren.

Stucwerk
Stucwerk wordt op zowel oude als nieuwe wanden en plafonds aangebracht. Dit is een nieuwe gipslaag van verschillende diktes waardoor wanden en plafonds weer vlak worden. U heeft hierbij de keuze om uw wanden en plafonds sausklaar of behangklaar te laten afwerken. Na deze afwerking kunnen wij voor u spacken, verfspuiten of behangen. 

Behangwerk
Behang is de meest voorkomende wandafwerking in Nederland. Wij creëren snel een mooi resultaat. Wij werken met drie groepen behang: behangpapier, behang met kunststof, glasvlies/glasweefsel.
Glasweefsel ook wel skin of scan genoemd, wordt het meest gebruikt omdat het vele voordelen heeft. Dit behang voorkomt scheuren en kleine oneffenheden, het kan tegen een stootje, het versterkt uw wanden, het is onderhoudsarm, overschilderbaar en brandvertragend. Reden te meer om toe te passen in bijvoorbeeld uw woning of kantoorpand. Uw wanden zien er weer als nieuw uit!

Epoxy
Epoxy is een 2 komponent watergebaseerde coating aan te wenden als een beschermlaag voor diverse industriële ondergronden. Met deze coating kan voor lange tijd en op eenvoudige wijze beton stofvrij en chemisch bestendig gemaakt worden. Ook de slijtvastheid en reinigbaarheid van het beton worden aanzienlijk verbeterd. Deze coating is nagenoeg reukloos en zeer gebruiksvriendelijk. Epoxy kan toegepast worden op beton, hout, staal en cement. 

Vacature (leerling) Stukadoor

Wil je leren en werken combineren en opgeleid word...
Lees meer
Creator Afbouwgroep
Westerwolde 16
8302 JH Emmeloord

 06 53188794
 0527 624351
 info@creator-afbouwgroep.nl